A Review Of gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet end valfi de almanız gerekir.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

You are able to electronic mail the website proprietor to let them know you were being blocked. Please include things like what you have been undertaking when this web site arrived up and the Cloudflare Ray ID identified at the bottom of this webpage.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the finest YouTube expertise and our most up-to-date features. Find out more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Rezervuar sifon içerisinde bulunan doldurma ve boşaltma gurubu değişmektedir. Tamir edilen iç takımlar düzen tutmayıp doldurma ve boşaltma sistemlerinde oluşan arızalanmalarda iç takım orijinal parça ile değişimi gömme rezervuar yapılmaktadır.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip gömme rezervuar servisi edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, quit valfi ve ayarlanabilir ince gömme rezervuar servisi ya da gömme rezervuar servisi kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden gömme rezervuar oluşur.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the most effective YouTube working experience and our most up-to-date characteristics. Learn more

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the finest YouTube knowledge and our most current functions. Learn more

Report this wiki page